22/12-09

Idag har det verkligen vart en underbar dag!! Det började då med att vi åkte till stallet, jag gick bara bredvid med Mimmi (hund) i handen medans Elin red men det var skönt med frisk luft en måndags morgon!! Sedan gick vi tillbaka hem till Elin, dock gick vi i skog och mark så det var lite jobbigare och vet ni vad vi mötte på!! Jo KOSSOR som började jaga oss!!!! Det var ju inte så jättekul direkt..
Men i allafall vi kom hem till Eln, jag gick och la mig och hon duschade (snabbspolning) sedan gick vi hem till mig för att sedan gå ner till torget för att hitta de sista julklapparna men tyvärr hittade jag ingenting...bara till mig! hihi.
Sedan gick vi hem till mig och satte oss framför tvn och sedan blev det så att vi stannade framför singstaret som inte har vart framme på ett tag så det var kul =) Men dagen är inte slut än..sedan vid 11 så bestämde vi oss för att gå ut och åka pulka!? Det har snöat så mycket så vi var tvunga. Det var bara att gå upp på vinden och hämta ner termobyxor. Vi var ute i 1 timme och nu är jag här och skriver ett onödigt långt inlägg om dagen men den var kul!!♥

Bilder kommer imorgon

Godnatt från en slut Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0